Boka bord/Beställ Catering

Catering för kropp, sinne och miljö

Är ni ett medvetet företag som värnar om miljön och vill ge er personal det allra bästa, för att de ska hålla sig friska och alerta? Alltfler blir medvetna om matens påverkan på både miljö och hälsa. Vi, Maria och Johan, startade Matapoteket 2013, med syftet att sprida kunskapen om mat som medicin. Vår mat har minimal miljöpåverkan, samtidigt som den är vackert färgstark, uppiggande och fantastiskt god. Om ni letar efter det allra bästa mat- eller fika-alternativet till kick-offen, mötet, festen, eller konferensen, ska ni beställa er catering ifrån oss. Matapoteket tummar inte på kvaliteten, utan satsar helt och hållet på ekologisk, hantverksmässigt tillagad mat ifrån växtriket. Utan artificiella tillsatser och med maximalt med näring bevarad i de högklassiga råvarorna. Ni kommer sannolikt att märka av en högre energinivå hos era medarbetare efter att ni serverat en av våra måltider, energibollar, tårtor eller smoothies.

Vi har olika former av catering:

Tre olika Buffé-alternativ för er som vill duka upp maten på plats. Här finns också en möjlighet att boka in Maria och Johan personligen. Vi kommer då och presenterar maten och ni får en kort introduktion till raw food, vad det är och vad det gör med kroppen. Beställ din buffé minst fem dagar innan.

Raw food lådan som är mycket populär och finns i fyra olika utföranden. Det är en färdigpackad matlåda, som innehåller en sallad, en dipp med kex och en matigare rätt (burgare, falafel, havspinne). Den bör beställas minst två dagar innan, eftersom flera av rätterna tillagas långsamt i torkugnar.

Matlåda ifrån vår meny går att beställa med kort varsel under våra ordinarie öppettider, så länge det handlar om max tio st. Är ni fler än tio, så vill vi gärna ta emot beställningen ett par timmar innan.

Bakverk och tårtor går alltid att köpa ifrån oss. Vill ni beställa hela tårtor, så är det säkrast att höra av sig tre dagar innan. Alla bakverk är helt fria ifrån raffinerat socker, mjöl, smör och mjölkprodukter. De består istället av dadlar, nötter, frön, kokosolja, frukt, mm.

Smoothies och shots finns i många skilda smaker med olika näringsfördelar. Vi kan servera stora eller små, efter era önskemål.

Läs mer och beställ på vår cateringsida, här på Gastrogate. Eller maila din förfrågan till info@matapoteket.nu
Genom att gå vidare accepterar du Gastrogates integritetspolicy i egenskap av personuppgiftsbiträde samt restaurangens integritetspolicy som personuppgiftsansvarig vad gäller hantering av dina personuppgifter